tiistai 24. kesäkuuta 2014

Aika aikaa kutaki
Heips kaikki uudet ja vanhat blogiystävät!

Juhannus pyöritti Kuvittelijaa kunnolla, oli kylmää, sateistakin, niinpä rutiinitkin tuli rikottua monella tapaa. Lippu sentään nostettiin salkoon ja ylensyöntiä harrastettiin entiseen malliin.Kylmä sää ohjasi liikunallisiin harrastuksiin, joten useampi tikkakisa ja mölkkypeli aitoine tunteenpurkauksineen sai veren kummasti kiertämään. Ilman plus yhdeksän astetta ja veden muutaman asteen lämpimämpi olotila ei houkuttanut vesileikkien pariin, joten uuden uimapuvun koekäyttö odottaa aikaa parempaa..

Kotona tietsikka järjesti minulle uudenlaisen ongelman, jos olisin yhtä viisas kun olen tietämätön, vika tulisi kaiketi pikaisestikin ratkotuksi, mutta, mutta, onneksi löytyi tämä vanha viritys "ämpyrän aatoksia" joka ei ole mediaseksikäs nimeltään, epäilen ettei tarinointinikaan ylitä k.o. kynnystä miltään osin.Siispä mustarastas laulaa nyt täällä ja kaipaa tuttuja blogiystäviään. Minut löytää osoitteesta http://lamppuliisa.blogspot.fi/

11 kommenttia:

 1. Vai täällä sitä ollaankin! Nää tietsikat järjestää kakenlaisia ylläreitä, hyvä, että sinulla oli tämä vanha blogi, ei tarvinnut uutta perustaa.

  Juhannus oli kylmä ja vähäluminen, nyt ootellaan vaan niitä heinäkuun helteitä...:)
  Kaunis kuva sinisestä kukasta!

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Arvaappa Sirpa olenko tuntenut itseni tosi tyhmäksi, kun en puhu samaa kieltä koneeni kanssa. No täältä löytyi tällainen alku, toivottavasti osoittautuu hyväksi aluksi.

  Ilma on tosiaankin tehnyt kepposet. Tänään on vuoronperään satanut ja paistanut, mukana ei tahdo pysyä.

  VastaaPoista
 3. Juhuu, tulin kylimään ja toin tullessani namibaakkelseja, otetaankos!
  Peukutan uudelle blogillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiris
   Namibaakelseja, tottakai otetaan! Onkin päässyt namipuoli voitolle, kun on pitänyt niin pitkään kylmäntorjuntatalkoita.

   Poista
 4. Parasta kumminkin, että Mustarastas jatkaa ja laulaa ämpyrän suulla. Iliman muuta käyn kyläilemässä ja toivotan onnea tälle uudelle blogillesi.

  VastaaPoista
 5. aimarii

  Kiitos toivotuksista aimarii!
  Täällä ei onneksi ole ollut hallaa, vaikka rakeita satoikin niin että katto kolisi
  Tulleekohan marjoja ollenkaan?
  .

  VastaaPoista
 6. Kiitos vihjeestä Vieraillaan.
  Minullakin blogi näyttää kirjoituksia tehdessä ylen pientä tekstiä, joten ehkä pitäisi myös avata uusi? Sekö oli ongelma?

  VastaaPoista
 7. Pappilan mummo
  Ongelmani oli etten yht'äkkiä päässyt vanhan blogini hallintasivulle. Kysyin neuvoa esikoiselta, mutta toistaiseksi se jäi ratkaisematta. No minulla oli vanha joskus aloitettu jota päätin jatkaa..

  VastaaPoista
 8. Tie kaartaa kutsuvasti ämpyrän luo. Olet sinä viisas, kun olet varareitin miettinyt pahan päivän varalle. Viserrys kuulostaa entiseltä. Kiitos reittiohjeesta!

  VastaaPoista
 9. Piri

  Varareitit ovat hyviä olemassa, sillä elämä tuntuu järjestävän lapselleen aikamoisia yllätyksiä.
  Kiva kun löysit polun pään.

  VastaaPoista
 10. Jälleen niin hersyvän kaunista tekstiä ja upeat kuvat. :)

  VastaaPoista