tiistai 1. joulukuuta 2015

Kauneus/ komeus

Se on katsojan silmässä kuulee sanottavan kun kauneudesta puhutaan. Komeus solahtaa samaan kategoriaan ja malleja löytyy äärestä laitaan. Niitä kuvataan MakroTexin haasteessa tänään. Niinpä kannan korteni kekoon minäkin:
Luonnollinen, teeskentelemätön, aito, ja lämminsydäminen kuvaa sisäistä kauneutta, mutta tuppaa myös vaikuttamaan ulkoiseen habitukseen.Näitä poikia olen kauan ihaillut kaukaa. "Junamatkaajina" nämä pääkaupungin kasvatit ovat tulleet yleisön tietoisuuteen television välityksellä. Ja katsokaa, miten lempeästi he tuovat valoa kansalle. Komeita poikia!Maaseudulla kasvaneena ymmärrän, mistä tulee maito ja voi leivän päälle. Niinpä opin nopeasti, että Aberdeen Angus ei ole ruusun nimi, vaan Skotlannissa kasvava lihakarjarotu, josta hyvinkin voi sanoa kaunis ja komea.Niinpä pysähdyin kuin seinään lomamatkallani, erään kaupan edessä, tätä kieltä minä ymmärrän. Kaupasta sai ostaa käsittelemätöntä maitoa kannuun.

Pieni lintu


16 kommenttia:

 1. Tuohihemmosta en tiedä mitä ajatella :)) Mutta rautatieaseman pojat ON jylhän komeita, lehmäkin symppis!

  VastaaPoista
 2. Komeita poikia ja lehmiin minäkin ihastun. Niitä näkee joukoittain kesäisin, mutta entistä harvemmassa ovat lehmien kodit.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ei ole minun luomukseni. "Matklta löydetty luonnonlapsi" joka piti kuvata.

   Poista
  2. Ei ole minun luomukseni. "Matklta löydetty luonnonlapsi" joka piti kuvata.

   Poista
 4. Tuo ylin hemmo on mielenkiintoisen näköinen, vau!!

  VastaaPoista
 5. Nuo poijjaa5t on kyllä ilo silmälle ja lämmin sydän on varmaan tuolla ekallakin pojalla. Ammu on hieno ja oikea maito on aina luxsusta. Siskollani on lehmä-maatila ja paljon lehmiä, sieltä saa ternimaitoo kun tarvii. Luonnontieteen museossa, ootko käynyt, on kotipaikkakuntani nähtävyys, tuo kaksipäinen vasikka 50 - luvulla syntynyt. Surullinen tapaus, On näytillä museon kahviossa, jos joskus piipahdat kaupungissa taas. Mukavaa joulunodotusta !

  VastaaPoista
 6. Hieno postaus kauneudesta!
  Sitä on tosiaan paitsi sisäistä ja ulkoista, muutenkin monenlaista.
  Tunnelmallista adventtiaikaa!

  VastaaPoista
 7. Aseman pojat ovat pitäneet kunnostaan hyvää huolta :)
  Ja komeita komistuksia ovat tuohipoika sekä ammuukin!
  Mukavaa alkavaa joulukuuta!

  VastaaPoista
 8. Tuohimiehen kasvot ovat kyllä raamikkaat, mutta liekö meritauti, kun on ihan vihreä? Toista on nuo VR:n pojat.
  Lehmistä tykkään ja mielestäni ovat kauniita elukoita.
  Kiitos tossuohjeesta.

  VastaaPoista
 9. Tuohimies on rumankaunis, vai sittenkin kauniin ruma....?

  VastaaPoista
 10. Hienot kuvat ja VR-ukot ilahduttavat aina. Tuohipoikaa katsoin kauan, nyt harmittaa etten katsellut ympärilleni enemmän, sillä täälläkin olisi ollut kuvattavaa, mutta ne ovat jo toisessa blogissa enkä ymmärtänyt "varastaa sieltä"

  VastaaPoista
 11. Aikamoista Haihatusta tuo ensimmäinen kuva? Komea se on ainakin, mutta en huolisi meille kylään. Olisiko luonnonläheisen ja ehkäpä vähän vihreän, raakaruoasta pitävän miesihanne? Pakko tykätä!

  VastaaPoista
 12. Kaikkihan nyt tietää, että voi tulee rasiasta ja maito purkista :) Terv. yx kaupunkilainen.

  VastaaPoista