tiistai 3. marraskuuta 2015

Pimeä


Hiukan pimeäksi olen itseni tänään, aurinkoisena päivänä tuntenut, sillä jo aamuvarhaisesta asti olen siivonnut yhdistettyä liinavaate-vaatekomeroa. MakroTexin haaste pimeä on näin ollen ajankohtainen monella tapaa. Ja sitten kuviin, joita kaivelin innokkaasti kuvakasoistani, eli vanhoilla mennään. 


Näin dramaattiseen näkyyn kuvittelija havahtuu ukkosen jyllätessä järven yllä.


Metsän neito Aino kuikuilee minua puun rungosta, ja vaikuttaa kiinnostuneelta kuvailijan touhuistani.


Ilotulituksen kuvaaminen on haasteellista puuhaa pimeällä, palkitsen itseni siivoamisesta pienellä ilotulitteella.

Pieni lintu

13 kommenttia:

 1. Nyt kun pääsit sivoamisen alkuun, niin siivoapas myös se kaappi, jossa on perällä muutama vanha arkistomappi. Ota sieltä yksi ja sitten menet sen ja jonkin aikakausilehden kanssa pöydän ääreen. Liimaat kuvia sikin sokin kanteen ja sitten siihen keskelle jonkin hauskan vesivärityösi. Siitä se ilo sitten alkaa. Eli vaihtamaan kavereitten kanssa kuvia. Minä niin haluaisin saada jonkin sinun hauskan vesivärityösi. Sinä osaat, minä olen nähnyt.

  VastaaPoista
 2. Uuna
  Ainakin sinä osaat kannustaa.. Katotaan iskeekö kipinää?

  VastaaPoista
 3. Hyvä sinä!
  Siivoamisen alkuun pitäisi päästä, kaappien ja komeroiden siivoamisen näet. Joulu tulla jollottaa ja siivous on aina tekemättä. Joskus lupasin että pääsiäiseen mennessä, vaan ei ole ollut puhetta minklä vuoden pääsiäiseen, nuo arkistomapit tulisi puhdistella.

  VastaaPoista
 4. Pappilanmummo
  En käsitä miksi niin vastentahtoisesti siivoaminen käynnistyy, vaikka siitä saa niin hyvän mielen. Yksi komerokin tyhjeni vielä samassa puuskassa ja huomenna jatketaan, tai sitten ei. Lupaavat kaunista säätä, se jos mikä laittaa liikkumaan.

  VastaaPoista
 5. Tänäänkin nämä kauniit päivät näillä seuduin vielä jatkuvat. En taidakaan kurkistaa kaappeihin, vaikka tarve olisi :) Ei kyllä pimeälläkään viitsisi, kun sekin on usein niin kaunista, niin kuin kuvasi taaskin osoittavat.

  VastaaPoista
 6. Kivat, teemaan hienosti sopivat kuvat ja aiheet. Viimeisessä kuvassa oli raikas ilotulitustunnelma, joka erottui jotenkin edukseen vaikka ensimmäisen kuvan tunnelma oli myös edustava:)

  VastaaPoista
 7. Se onkin oikein palkita itsensä siivouksen jälkeen ja vielä näin hienoilla kuvilla. Ukkoskuva on suosikkini.

  VastaaPoista
 8. Hienot. Ensimmäinen etenkin on ihana.

  VastaaPoista
 9. Todella dramaattinen kuva tuo ensimmäisesi. Ja hieno ilotulituskuva.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 10. Siivoaminen on hyvä syy ilotulitteluun! Kivat kuvat!

  VastaaPoista