keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Oranssi

Pieni lintu kokoaa meidät oranssin äärelle. En ole ihan varma, haittaako harmaakaihi värisilmääni, mutta hirmuisen vaikeaa oli aiheesta kuviksi keksiä. Nämä kolme kulkeutuivat mukana mökiltä kotiin ja voitte uskoa, yritin parhaani:


Vanha pinnatuoli, edellisen "emännän" jäämistöä on ennenkin pelastanut minut oranssin pulasta. (Jos tämä nyt oranssia edes on.)


Toinen vaihtoehto makroväriksi on kastelukannu, vuosia hyvin palvellut muovitötsä, jota näköjään on paikkailtu ilmastointiteipillä.
Tämän olen valmistanut hääpäivälahjaksi miehelleni, jonka kalastus harrastus koukutti minut piirtelemään. Paikallisesta järvestä, ei tällaisia paratiisisinttejä tapaa, mutta ehkä sukellusta kaukomailla eli merillä harrastavat, saattavat moisia saada näköpiiriinsä.

Suokaatten anteeksi olen viihtynyt tänään liikaa auringonpaisteessa, joten on viisainta lopettaa kirjoittaminen tähän ja lähteä virtuaalimaailmaan kuikuilemaan.18 kommenttia:

 1. Ihana tuoli! Niin aurinkoinen ja pirteä! Tuollainen kyllä piristäisi keittiötä. :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään tuolista! Myös nuo tekemäsi kalat ovat pirteän trooppisen näköisiä :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva kalapiirros. Sitä voi katsella kuin akvaariota :)

  Pinnatuoli on viehättävä. Siinä on mitä kaunein oranssin sävy.

  VastaaPoista
 4. Ihania oransseja oot löytänyt ja kyllä sun pinnatuoli oranssia on..upea piristys onkin! Ja upeat kalat oot piirtänyt, akvaarioksi sopii, kiva väriläiskä! <3

  VastaaPoista
 5. Ihania oransseja oot löytänyt ja kyllä sun pinnatuoli oranssia on..upea piristys onkin! Ja upeat kalat oot piirtänyt, akvaarioksi sopii, kiva väriläiskä! <3

  VastaaPoista
 6. Sympaattisia nuo häälahjakalat! Missä käytössä kalat uiskentelee? Aika vaikea tuo oranssi. Hyvin suoriuduit :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana tuoli. :D Pirteä.

  VastaaPoista
 8. Ihanan pirteää.. oranssi on upea väri.

  VastaaPoista
 9. Ei pääse ainakaan kastelukannu hukkumaan, sen verran on hohtava väri.

  VastaaPoista
 10. Kivat oranssit - ihana tuoli! :)

  VastaaPoista
 11. Vai täällä se mustarastas laulaa. Just vähän aikaa sitten poistin sun vanhan blogin mun lukulistalta kun ei siellä tapahtunut vuoteen mitään ja luulin, että olet lopettanut bloggailun kokonaan. Pitääpä päivittää tilanne.

  VastaaPoista
 12. Oransseja löytyy kuitenkin, kun katselee ympärilleen. Kalat ihania!

  VastaaPoista
 13. Tuoli on aivan ihana ja kalat hauskoja :)

  VastaaPoista
 14. Nostalginen, kiva pinnatuoli ja onhan täällä kaikki hienosti oranssia! Siinäkin on niin paljon eri sävyjä (kuten kaikissa väreissä) tummasta vaaleaan ettei aina ole varma itsekään mihin se taittaa. Kastelukannu oli proosallisen hienosti hoksattu, on kumma missä ne silmät ovat silloin kun haastetta miettii.

  VastaaPoista
 15. Kaunis tuoli! Ja kastelukannu on hyvä oivallus - eipä itse tullut mieleen :)

  VastaaPoista