tiistai 16. kesäkuuta 2015

MakkroTexin aihe onTerävä

Jos teista kukaan on milloinkaan harrastanut vetouistelua, takuulla terävä on tutuksi tullut.Näillä terävillä, jos ei ole saatu kalaa, on nostettu järven pohjasta ajopuita ja muuta sinne joutunutta sälää.Milloin ne ovat tarttuneet vaatteisiin, käsiin ja joskus jopa kalastajien hattuunkin...Viehelaatikossa ne tarttuvat toisiinsa kiinni yhdeksi sekasotkuksi, joita selvittelemään tarvitaan itseäni rauhallisempi harrastelija.Joskus kun kala on syönnillä vieheeseen tarttuu aikasmoinen vonkale ja kalaruoka on turvattu jopa viikoksi kerrallaan.Oikein hyvää Mittumaarin aikaa teille rakkaat kanssasisaret toivoopi Mustarastas!

Pieni lintu laulaa täällä
14 kommenttia:

 1. Hienot terävät kuvat!!
  Hyvää juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat terävistä. Ongenkoukun terävyys tuli lapsena hyvin tutuksi. Se tarttui milloin mihin, vaatteisiin, sormeen, hiuksiin jne..

  VastaaPoista
 3. Hauska postaus! Viehelaatikon selvittely vaatii kyllä hyviä hermoja :)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus vähän erilaisesta aiheesta :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä...tämä on mustarastasmaisen terävä ja mukaansa tempaava vastaus kaikkinensa. Hyvää ja toivottavasti hieman lämpimämpää keskikesän juhlaa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Hienot kuvat, varsinkin tuo kalansaalis, ja kivasti valittu vastaus haasteeseen. Hyvää juhannusta sinullekin.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 7. Täysin samaa mieltä, laatikossa menevät solmuun eikä minun hermot sellaista kestä. Ja kyllä on todella terävä kun tuollaisen sormeensa saa.. :D

  VastaaPoista
 8. Mitä parhainta juhannusta myös sinulle.

  VastaaPoista
 9. Ai. ai, jos tuollainen väkänen tarttuisi ihoon...

  VastaaPoista